2011. április 1., péntek

MPG-CAPS fogyasztáscsökkentő tabletta - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az USA-ban (Forever Freedom International-nél) kifejlesztett fogyasztáscsökkentő és károsanyagcsökkentő tabletta eladó, csak egyben, mind a 14 db, az ár (5. 000, - Ft) a 14 db-ra összesen értendő. Új ára (a myffi. biz honlapon is olvasható) egy 10 db-os levélnek (10 db kapszula van benne) 14, 50 angol font (~4700 Ft), melyhez még jelentős postaköltség társul.
Az első egy-két tankoláshoz egy, ezt követően fél kapszula kell egy tank üzemanyaghoz.
Az üzemanyag kapszula működése (szakmai leírás):
Mint tudjuk, az ólmozott benzint hazánkban is kivonták a kiskereskedelmi forgalomból. Ezt az intézkedést a környezet- és egészségvédelem tette szükségessé. Az ólom tetra-etilén (TEL) ugyanis B osztályú méreg, melynek használata környezetvédelmi és egészségügyi szempontból elfogadhatatlan. Műszaki szempontból azonban az ólom nagyon jól ellátta a feladatát, és igen nehéz olyan környezetbarát, ártalmatlan anyagot találni, ami maradéktalanul helyettesítheti.
A jelenleg használt ólomhelyettesítő adalékok nem képesek megakadályozni a tökéletlen égéskor visszamaradó szénlerakódást, a kokszolódást. Nem tudják kellőképpen kenni a forró gázok hatásának kitett mozgó alkatrészeket, mint a szelepek, dugattyú, hengerfal.
A Fuel Freedom International LLC úgy véli sikerült kifejlesztenie egy alternatív technológiát mellyel pótolni lehet az ólom által biztosított védelmet a motor számára, a környezet- és egészségkárosító hatások kiküszöbölése mellett.
Mit nem csinál más forgalomban lévő hasonló céllal készült termékekhez képest?
Nem oldja fel az üzemanyagrendszerben lecsapódott gyantás lerakódásokat, ezért nem okoz eltömődést.
Most pedig nézzük, mit csinál:
A tabletta összetett funkcióval rendelkezik:
a. ) Mielőtt részt venne az égési folyamatban:
Maradék nélkül feloldódik az üzemanyagban, de nem lép azzal vegyi reakcióba. Az üzemanyag pusztán arra szolgál, hogy az égéstérbe szállítsa. Aránya az üzemanyagban általában 15ppm.
- Megköti a fosszilis tüzelőanyagban található kénmolekulákat és egyéb szennyeződéseket. Megakadályozza a motorsár és a savak képződését, amelyek károsak mind az üzemanyag-rendszer, mind a motor számára.
Védő kenő réteget képez a henger oldalán és az égéstér mozgó alkatrészeinek felszínén.
- Növeli a benzin oktánszámát, a gázolaj cetánszámát.
- Összességében hatására prémium minőségű tulajdonságokra tesz szert a normál üzemanyag, függetlenül a tankolás helyétől.
Az üzemanyag elégetése során:
Katalitikus hatásával tökéletesíti az égést, ezzel megakadályozza a koromképződést és a kokszosodást a dugattyú tetején, és a hengerfejen. Ezek a kokszos lerakódások a tabletta alkalmazása nélkül az ólommmentes benzin használatakor garantáltan kialakulnak. A kialakult lerakódás növeli a motor oktánszám igényét, és a kopogást.
A tabletta hatására a már lerakódott koksz réteg fokozatosan elég, és távozik az égéstérből. Ezzel csökken a motor oktánszámigénye.
A tabletta kulcsfontosságú különlegessége, - és ebben különbözik minden eddigi hasonló terméktől, - hogy katalitikus, égésgyorsító hatását nem azonnal, hanem csak 450 C°feletti hőmérsékleten fejti ki.
Ennyit az elméleti részről, nézzük mit fogunk tapasztalni?
Leghamarabb a motor csendesebb, egyenletesebb járása fog feltűnni.
Ezzel csaknem egyidőben tapasztalhatjuk, hogy a motor alacsonyabb fordulatszámon is elegendő energiatartalékkal rendelkezik. Olyan helyeken, és helyzetekben, amikor eddig vissza kellett váltani alsóbb sebességfokozatba, most rángatás nélkül ki tudjuk húzatni a kocsit magasabb sebességi fokozatban is.
Az üzemanyag megtakarítás csak azután fog mérhetővé válni, amikor már feltisztult az égéstér a korábbi lerakódásoktól, és ki tudott alakulni a katalizátorréteg. Ez kb. 2-3 teletank üzemanyag elfogyasztása után következik be.
Ettől kezdve fele mennyiségű tablettát kell az üzemanyaghoz tenni.
A túladagolás a modern elektronikus vezérlésű autókban többletfogyasztást okozhat, mert ha a kipufogógázokban az elégetlen szénhidrogének szintje nullára csökken, az automatika úgy értékeli, hogy sovány a keverék, és ezért dúsít rajta.
Tehát az ilyen autókba csak annyi tablettát kell adagolni, ami még nem csökkenti teljesen nullára a szénhidrogén maradványt.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-20 00:12
. MPG-CAPS fogyasztáscsökkentő tabletta - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése